Nivika förvärvar Cupolen i Värnamo

Publiserad: 27 May, 2016 | av Joakim Dicker

I samband med förvärvet av Gamla Sjukhusområdet som vi skrev om förra veckan tar Nivika även över före detta Folkets hus, alltså Cupolen i Värnamo. Nästa år kommer biblioteket, som idag är hyresgäst i Cupolen, att flytta till Gummifabriken och då blir det lediga lokaler i Cupolen som vi kommer kunna erbjuda olika intressenter. . . .

Läs mer

Nivika förvärvar gamla sjukhusområdet i Värnamo

Publiserad: 20 May, 2016 | av Joakim Dicker

Tanken med förvärvet är att göra en ny plan för att skapa bostäder på området, och genom att tillvarata närheten till Lagan kan vi skapa en mycket trivsam och attraktiv boendemiljö. På området låg tidigare John Bauergymnasiet, och i den delen planerar kommunen nu att öppna en förskola. . . .

Läs mer

Nivika köper Brunstorps värdshus och bygger Rasta-anläggning i Värnamo.

Publiserad: 16 May, 2016 | av Joakim Dicker

Tidigare i maj stod det klart att Nivika bygger en ny stor Rasta-anläggning på Bredasten i Värnamo. Som ett led i den affären köper Nivika även Brunstorps värdshus av Rasta, som la ner sin verksamhet där under hösten 2015. Brunstrops Värdshus, norr om Huskvarna, var länge ett välkänt stopp utmed E4:an där många busslaster stannade till för en bit mat eller en kopp kaffe. Bygget av Rasta-a. . .

Läs mer