Byggstart på Bredasten…igen!

Publiserad: 27 Nov, 2015 | av Joakim Dicker

Kv.Sandstenen 1  Bygget av en ny Nivika-fastighet på Bredasten i Värnamo har just startat och vi ser fram mot att ytterligare utveckla Bredasten-området med våra nya hyresgäster inom en nära framtid. Denna nya fastighet är belägen mellan rondellen och Holmgrens bil och kommer till största del bestå av handelslokaler, restaurang mm. Några av hyresgästerna som kommer inta dessa lokaler . . .

Läs mer

Nivika lämnar över nycklarna till Holmgrens Bil

Publiserad: 09 Nov, 2015 | av Joakim Dicker

Efter knappt 24 månaders projektering och byggnation står nu Holmgrens Bils nya lokaler på Bredasten i Värnamo klara och Niclas Bergman, VD och ägare Nivika som är hyresvärd för fastigheten, hade i måndags nöjet att överlämna fastighetens nycklar till Pär Sandberg, Divisionschef på Holmgrens Bil. Niclas Bergman säger att det har varit ett kul och intressant projekt att driva, dels för att jag . . .

Läs mer

Slutbesiktning av Holmgrens Bils nya lokaler i Värnamo

Publiserad: 05 Nov, 2015 | av Joakim Dicker

Holmgrens Bil's nya lokaler på Bredasten i Värnamo är nu klara och slutbesiktning hölls på måndagen den 2/11. Nästa vecka har vi nöjet att lämna över nycklarna till Holmgrens Bil och samtidigt välkomna dem in i sina nya försäljningslokaler. Fastigheten har en yta om drygt 7300 kvm. Huvudentreprenör för byggnationen har varit GBJ Bygg AB.  Läs mer om fastigheten här . . .

Läs mer