I samband med förvärvet av Alhansa Fastigheter söker vi nu en fastighetschef för Växjö.

Publiserad: 05 Mar, 2020 | av Joakim Dicker

Nivika är ett fastighetsbolag med ett 40-tal medarbetare och har sitt huvudkontor i Värnamo. I Värnamo finns den centrala organisationen för projekt, administration, ekonomi och hållbarhet. Nivika äger och förvaltar fastigheter med både kommersiella lokaler och bostäder i Jönköping, Värnamo och Växjö. Fastighetsbeståndet omfattar ca 100 fastigheter med en area av 310000 m2, fördelade på nämnd.... . .

Läs mer

Vi söker en lönekunnig Ekonom

Publiserad: 21 Nov, 2018 | av Joakim Dicker

I denna rekrytering samarbetar vi med Finnveden säljkraft. Klicka på knappen nedan för att läsa mer om tjänsten och göra din ansökan. Gå vidare .... . .

Läs mer

Vi söker en Teknisk Förvaltare

Publiserad: 17 Oct, 2018 | av Joakim Dicker

Tjänsten är tillsatt 2018-12-13 Teknisk Förvaltare Nivika Fastigheter är ett av Smålands mest expansiva privatägda fastighetsbolag. Till våra fastigheter söker vi nu en Teknisk Förvaltare. Som teknisk förvaltare har du ett övergripande ansvar för våra fastigheters tekniska förvaltning. Du är även en viktig representant ut mot våra hyresgäster .... . .

Läs mer

Vi söker en uthyrare i Värnamo

Publiserad: 14 Aug, 2018 | av Joakim Dicker

Affärsinriktad uthyrare Till vårt kontor i Värnamo söker vi nu en Affärsinriktad Uthyrare som brinner för att göra affärer och har ett brett kontaktnät. Som uthyrare möter du dagligen nya människor från olika branscher och med olika bakgrund. Du är en person som gillar när det är högt till tak och trivs i ett högt tempo.  Tjänstens plac.... . .

Läs mer