Rasta öppnar på Bredasten i Värnamo

Publiserad: 16 Jan, 2018 | av Joakim Dicker

Igår, den15 januari, slog Rasta upp portarna till sin 2500 kvm stora nya anläggning på Bredasten i Värnamo. Vi hälsar Rasta-koncernen välkomna som hyresgäster hos oss och vill naturligtvis uppmuntra alla Värnamo-bor och förbipasserande att titta in på en kopp kaffe eller en bit mat, tanka bilen eller kanske övernatta i ett av hotellrummen.  . . .

Läs mer

Invigning av Stuk i Jönköping

Publiserad: 05 Oct, 2017 | av Joakim Dicker

Söndag 1 oktober var det invigning för Stuk i Jönköping. Stuk är ny hyresgäst hos oss i vår fastighet Abborren 6 på Lantmätargränd. Johan Salestam och Andreas Roman som äger och driver Stuk har båda jobbat med Tommy Myllymäki på hans restauranger i Jönköping. Johan var dessutom Tommys assisterande kock när han vann sitt silver i Bocuse d'Or 2011. Andreas och Johan var mycket nö. . .

Läs mer

13 juni öppnar "Mitt Lager" i Värnamo

Publiserad: 10 Jun, 2016 | av Joakim Dicker

På måndag den 13 juni slår vi upp portarna till "Mitt Lager" på Runemovägen 8 i Värnamo. Mitt Lager, som ingår i Nivika-koncernen, erbjuder privatpersoner och företag möjlighet till förvaring i förråd under kortare eller längre tid.  - Vi har ett 50-tal fräscha, nybyggda förråd från 2-16 m² på Runemovägen och senare i sommar öppnar vi även en ny stor anläggning i Jönköping, säger Magnus . . .

Läs mer

Invigning av våra nya lokaler

Publiserad: 25 Sep, 2015 | av Joakim Dicker

Igår hade vi stor invigning av "Kontorsgemenskapen Almen" på Ringvägen 38 i Värnamo. Detta är också våra egna nya lokaler som vi nu delar med ett antal andra företag.  Vi gladdes åt god uppslutning med kunder, leverantörer och affärsbekanta som kom och lyckönskade oss denna kväll och vi vill tacka för en mycket trevlig kväll. Välkomna åter!  . . .

Läs mer