Nivika växer och breddar sig geografiskt - förvärvar på Västkusten

Publiserad: 11 Jun, 2021 | av Joakim Dicker

Nivika Fastigheter AB (publ) har i fyra separata affärer förvärvat sexton fastigheter på Västkusten med ett underliggande fastighetsvärde på drygt 525 miljoner kronor. ”Dessa affärer ger Nivika ett fotfäste på Västkusten, från Helsingborg i söder till Varberg i norr, och ger underlag för en egen förvaltning på plats. Förvärven är kommersiella men ger en stabil kassaflödesgrund för marknadsområdet. . .

Läs mer

Nivika ny fastighetsägare av Racketcentrum Sports & Business

Publiserad: 09 Jun, 2021 | av Joakim Dicker

Nivika Fastigheter blir ny ägare av fastigheten Racketcentrum och RC Hotel Sports & Business i Jönköping. Planen är att bygga ett landmärke för idrott, skola och besöksnäringen i området. ”Vi hoppas att Jönköping som stad ska växa sig ännu starkare”, säger Janne Abrahamsson, kontorschef hos Nivika i Jönköping. Genom förvärven av Racketcentrum och RC Hotel Sports & Business i Jönköping, har Ni. . .

Läs mer

Nivika Fastigheter AB (publ) och Småländska Hem ingår strategiskt samarbete för bostadsprojekt

Publiserad: 11 May, 2021 | av Joakim Dicker

Nivika Fastigheter AB (publ) och Småländska Hem ingår ett samarbete gällande bostadsproduktion av flerfamiljshus, samarbetet avser dels produktion av hyresrätter dels lägenheter via bostadsrättföreningar. Husgruppen Modulsystem Jönköping AB är ett helägt dotterbolag till Nivika Fastigheter AB och tillverkar, på ett industriellt vis, byggnadskomponenter i trä bestående av allt från mindre utfackni. . .

Läs mer

Vi söker Fastighetsskötare för yttre miljö

Publiserad: 01 Apr, 2021 | av Joakim Dicker

Fastighetsskötare, yttre miljö Nivika Fastigheter är ett småländskt privatägt fastighetsbolag. Till driften i våra fastigheter söker vi nu en Fastighetsskötare för yttre skötsel. Som Fastighetsskötare arbetar du med skötsel av våra fastigheters utomhusmiljö. Du är även en viktig representant ut mot våra hyresgäster och vårdar och vidareutvecklar relationen med dem. Du är driv. . .

Läs mer

Vi söker Fastighetstekniker

Publiserad: 01 Apr, 2021 | av Joakim Dicker

Nivika Fastigheter är ett småländskt privatägt fastighetsbolag. Till driften i våra fastigheter söker vi nu två Fastighetstekniker, en i Jönköping och en i Värnamo. Som Fastighetstekniker arbetar du med skötsel och underhåll av våra fastigheter. Du är även en viktig representant ut mot våra hyresgäster och vårdar och vidareutvecklar relationen med dem. Du är driven, initiativrik, res. . .

Läs mer

Nu tas första spadtaget till en ny signaturbyggnad på Arenastadsområdet i Växjö

Publiserad: 05 Mar, 2021 | av Joakim Dicker

Välkommen Var: Fortnox Arena, Arenastadsområdet i Växjö När: Tis 9 mars kl. 11:45 Hur: Med tanke på corona, vänligen föranmäl din närvaro till stefan.angeskog@nivika.se Nu sätter vi spaden i marken för projektet ”Nivika Center” på Arenastadsområdet i Växjö. Projektet är ett samarbete mellan Nivika Fastigheter AB och innebandyföreningen Växjö Vipers gällande en till- och ombyggnad av föreningens. . .

Läs mer

Nivika bygger på höjden i Växjö

Publiserad: 24 Feb, 2021 | av Joakim Dicker

På uppdrag av Nivika Fastigheter kommer GBJ att bygga projektet ”Nivika Center” på Arenastadsområdet i Växjö. Projektet är ett samarbete med innebandyföreningen Växjö Vipers gällande en till- och ombyggnad av föreningens anläggning, Fortnox Arena. Tanken är att utöka klubbens faciliteter och samtidigt komplettera med bostäder framförallt för unga vuxna som studerar och arbetar i området. Projekt. . .

Läs mer

Nivika söker en EKONOMICHEF

Publiserad: 19 Feb, 2021 | av Joakim Dicker

Med fokus mot fortsatta expansiva satsningar, tillväxt och börsintroduktion tar vår CFO ett ytterligare kliv internt i organisationen. Vi söker därför en ny kollega i rollen som EKONOMICHEF med alla möjligheter att påverka och forma tjänstens innehåll och utveckling. Vi skapar framgång tillsammans! Följ med... Nivika är ett Småländskt fastighetsbolag som förvärvar, förvaltar och utvecklar fastig. . .

Läs mer

Nivika Fastigheter AB (publ) stärker genom förvärv sin miljöprofil och säkrar tillgång till industriellt byggande

Publiserad: 28 Jan, 2021 | av Joakim Dicker

Nivika har den 27 januari 2021 tecknat avtal om förvärv av Husgruppen Modulsystem Jönköping AB, som på ett industriellt vis tillverkar byggnadskomponenter i trä bestående av allt från mindre utfackningsväggar till kompletta lägenheter. Husgruppen, med 25 medarbetare, har sin produktion på Torsvik strax utanför Jönköping och omsätter på cirka 100 miljoner kronor per år.Förvärvet stärker Nivikas e. . .

Läs mer

Nivika anställer fastighetschef i Växjö

Publiserad: 15 Jan, 2021 | av Joakim Dicker

Stefan Angeskog som är en välkänd profil i Växjö och kanske mest känd som klubbchef hos Växjö Vipers, är från den 1 januari 2021 anställd som fastighetschef för Växjöområdet hos Nivika Fastigheter AB.  Nivika har samarbetat med innebandyföreningen Växjö Vipers om en större om- och tillbyggnad av föreningens anläggning, Fortnox Arena. Tanken är att utöka klubbens träningsmöjligheter oc. . .

Läs mer