Säljare till Mitt Lager

Publiserad: 18 maj, 2018 | av Joakim Dickèr

Säljare till Mitt Lager

Mitt Lager är ett dotterbolag inom Nivika-koncernen. Företaget hyr ut förråd och minilager till privatpersoner och företag. Bolaget startades 2015 och har idag anläggningar i Värnamo, Jönköping och Hunnebostrand. Nya anläggning håller på att byggas i Strömstad och Växjö.

Arbetsuppgifter
Vi söker en säljare med placering på vårt huvudkontor i Värnamo. Du kommer vara mycket ute på fältet. Arbetet innebär att ha kontakt med privatpersoner och företag som vill hyra förråd och att skriva hyresavtal med kunder främst i Jönköping, Värnamo och Växjö men även vara behjälplig vid behov i Hunnebostrand och Strömstad. Dessutom kommer du bearbeta bostadsrättsföreningar och fastighetsägare på olika vis samt att tillse att anläggningarna sköts och är i gott skick.

Om den vi söker

Vi söker dig som är engagerad och har en stark egen drivkraft. Du är en öppen och social person och trivs med relationsbyggandet. Då rollen innefattar mycket eget ansvar är det även viktigt att du kan arbeta självständigt och har ett naturligt sinne för ordning och struktur.

Kvalifikationer

• Förmåga att driva affärer/kundkontakter.
• B-körkort.
• Flytande svenska i tal och skrift.

Vi erbjuder

Du erbjuds en fri och självständig roll i en Informell organisation där du kommer få ett uttalat ansvar för försäljningen. Rätt person kommer få en bredare roll och på sikt också axla ett totalansvar för verksamheten. I arbetet ingår förmånsbil för resor inom Sverige. Friskvård och en god gemenskap är viktiga byggstenar för oss. Tjänsten är en tillsvidareanställning.

Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Plats: Värnamo (alternativt Jönköping)
Arbetstid: Dagtid
Lön: Enligt överenskommelse
Ansökningstid: Välkommen med din ansökan senast den 15 juni. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma tillsättas innan sista ansökningsdag.

Hur du ansöker
Din ansökan skickas till:
Dan Carlsson
E-post: dan@nivika.se
Tfn: 0770- 22 01 59