Nivika Fastigheter bygger vidare...

Publiserad: 12 Jan, 2017 | av Joakim Dickèr

Vi bygger inte bara fastigheter, det senaste året har vi även byggt ett starkt team för att möta och utveckla de marknader där vi verkar. . . .

Läs mer

Nytt förvärv i centrala Värnamo

Publiserad: 04 Jan, 2017 | av Joakim Dickèr

Nivika fastigheter fortsätter satsa även i centrala Värnamo. Nyligen förvärvades fastigheten Tre Liljor 16 på Storgatan 24 i Värnamo. Hyresgäster i fastigheten är Nordea, IK Form och tandläkare Team Gabrielsson.  . . .

Läs mer

Nivika har förvärvat fd Ö&B-fastigheten

Publiserad: 18 Nov, 2016 | av Joakim Dickèr

Nyligen förvärvade Nivika fastigheten Sadelmakaren 1 utmed Halmstadsvägen i Värnamo i vilken Ö&B tidigare hade sin verksamhet. Vår plan är att få till stånd en detaljplanändring hos kommunen för att kunna utveckla fastigheten framöver.  . . .

Läs mer

Ytterligare fastighetsförvärv på Bredasten i Värnamo

Publiserad: 14 Oct, 2016 | av Joakim Dickèr

Utöver Wemo-fastigheten som vi skrev om förra veckan, förvärvades även fastigheten där Separett har sin verksamhet på Bredasten i Värnamo. Separett är ett företag som jobbar med toalettlösningar för fritidshus och även Separett kommer fortsatt hyra hela fastigheten av oss. . . .

Läs mer

Nivika förvärvar mer på Bredasten i Värnamo

Publiserad: 07 Oct, 2016 | av Joakim Dickèr

Nya fastighetsförvärv blev klara under veckan. En av fastigheterna vi förvärvat är Wemo's anläggning på Bredasten i Värnamo. Wemo är ett företag som jobbar med robot-system och automation för tillverkningsindustrin och de kommer fortsatt hyra hela fastigheten av oss. . . .

Läs mer

Nominering till "Entrepreneur of the Year"

Publiserad: 19 Sep, 2016 | av Joakim Dickèr

Framgångsrika entreprenörer stimulerar ekonomisk tillväxt över hela världen. EY arrangerar årligen utmärkelsen EY Entrepreneur Of The Year i drygt 60 länder. Syftet är att synliggöra entreprenörer och öka intresset för entreprenörskap. Utmärkelsen ska även inspirera morgondagens entreprenörer. . . .

Läs mer

13 juni öppnar "Mitt Lager" i Värnamo

Publiserad: 10 Jun, 2016 | av Joakim Dickèr

På måndag den 13 juni slår vi upp portarna till "Mitt Lager" på Runemovägen 8 i Värnamo. Mitt Lager, som ingår i Nivika-koncernen, erbjuder privatpersoner och företag möjlighet till förvaring i förråd under kortare eller längre tid.  . . .

Läs mer

Nivika förvärvar Cupolen i Värnamo

Publiserad: 27 May, 2016 | av Joakim Dickèr

I samband med förvärvet av Gamla Sjukhusområdet som vi skrev om förra veckan tar Nivika även över före detta Folkets hus, alltså Cupolen i Värnamo. . . .

Läs mer