Nytt fastighetsförvärv i Jönköping

Publiserad: 03 Feb, 2017 | av Joakim Dickèr

Nivika förvärvade under veckan fastigheten Aplen 29 i Jönköping. Fastigheten ligger utmed Smedjegatan i centrala Jönköping och inrymmer bl a Restaurang Hemma och hudvårdssalongen Esthetica. . . .

Läs mer

ÖPPET HUS på Kontorsgemenskap Österport 2 feb.

Publiserad: 24 Jan, 2017 | av Joakim Dickèr

Välkommen på ÖPPET HUS!
Vi har nyligen öppnat vårt nyaste, 1100 m² stora, kontorshotell lätt tillgängligt utmed E4:an, mitt emellan Jönköping och Huskvarna. Här hittar du 35 kontor i moderna nyrenoverade lokaler, med möjligheter utöver det vanliga och vi kallar det ”Kontorsgemenskap Österport”. . .

Läs mer

Nivika Fastigheter bygger vidare...

Publiserad: 12 Jan, 2017 | av Joakim Dickèr

Vi bygger inte bara fastigheter, det senaste året har vi även byggt ett starkt team för att möta och utveckla de marknader där vi verkar. . . .

Läs mer

Nytt förvärv i centrala Värnamo

Publiserad: 04 Jan, 2017 | av Joakim Dickèr

Nivika fastigheter fortsätter satsa även i centrala Värnamo. Nyligen förvärvades fastigheten Tre Liljor 16 på Storgatan 24 i Värnamo. Hyresgäster i fastigheten är Nordea, IK Form och tandläkare Team Gabrielsson.  . . .

Läs mer

Nivika har förvärvat fd Ö&B-fastigheten

Publiserad: 18 Nov, 2016 | av Joakim Dickèr

Nyligen förvärvade Nivika fastigheten Sadelmakaren 1 utmed Halmstadsvägen i Värnamo i vilken Ö&B tidigare hade sin verksamhet. Vår plan är att få till stånd en detaljplanändring hos kommunen för att kunna utveckla fastigheten framöver.  . . .

Läs mer

Ytterligare fastighetsförvärv på Bredasten i Värnamo

Publiserad: 14 Oct, 2016 | av Joakim Dickèr

Utöver Wemo-fastigheten som vi skrev om förra veckan, förvärvades även fastigheten där Separett har sin verksamhet på Bredasten i Värnamo. Separett är ett företag som jobbar med toalettlösningar för fritidshus och även Separett kommer fortsatt hyra hela fastigheten av oss. . . .

Läs mer

Nivika förvärvar mer på Bredasten i Värnamo

Publiserad: 07 Oct, 2016 | av Joakim Dickèr

Nya fastighetsförvärv blev klara under veckan. En av fastigheterna vi förvärvat är Wemo's anläggning på Bredasten i Värnamo. Wemo är ett företag som jobbar med robot-system och automation för tillverkningsindustrin och de kommer fortsatt hyra hela fastigheten av oss. . . .

Läs mer

Nominering till "Entrepreneur of the Year"

Publiserad: 19 Sep, 2016 | av Joakim Dickèr

Framgångsrika entreprenörer stimulerar ekonomisk tillväxt över hela världen. EY arrangerar årligen utmärkelsen EY Entrepreneur Of The Year i drygt 60 länder. Syftet är att synliggöra entreprenörer och öka intresset för entreprenörskap. Utmärkelsen ska även inspirera morgondagens entreprenörer. . . .

Läs mer