Vi hälsar Securitas välkomna till oss

Publiserad: 01 Sep, 2017 | av Joakim Dickèr

Vi har glädjen att få hälsa Securitas välkomna som hyresgäster hos oss. Säkerhetsföretaget Securitas flyttade under sommaren in med cirka 35 anställda på övervåningen i vår fastighet Överljudet 4 på Solåsen.  . . .

Läs mer

Markförvärv på Stigamo i Jönköping

Publiserad: 31 Aug, 2017 | av Joakim Dickèr

Efter vårt senaste tomtförvärv på Stigamo söder om Jönköping, där vi nu bygger nya lokaler åt Brenderup, har Nivika nu förvärvat ytterligare en stor tomt i samma område. Tomten har en area på 85 000 m² och vi söker nu intressenter som vill etablera sig i ett av Sveriges hetaste logistiska nav. Tomten kommer delas upp efter de behoven våra intressenter har. . . .

Läs mer

Mitt Lager förstärker och expanderar

Publiserad: 16 Aug, 2017 | av Joakim Dickèr

Nivika-koncernen driver lager- och förrådsverksamhet (s.k. "selfstorage") under namnet Mitt Lager. I dagarna förvärvar Nivika Mitt Lager AB en fastighet i Hunnebostrand där vi även tar över en befintlig selfstorage-verksamhet (lagerpunkten.se) som kommer drivas vidare i Mitt Lager.  . . .

Läs mer

Nivika växer i Jönköping

Publiserad: 10 Mar, 2017 | av Joakim Dickèr

Nivika Fastigheter förvärvade nyligen fastigheterna Graniten 4 och Graniten 6, belägna utmed Kyrkogatan i Jönköping. I båda fastigheterna har vi glädjen att ha två av Jönköpings mest välrenommerade restauranger, Småländska Kolonin och Brasserie Park med de framgångsrika krögarna Jens Markulf och Per Samuelsson. I fastigheten finns även kontor och 38 st lägenheter.  . . .

Läs mer

Solpaneler på Bautastenen

Publiserad: 24 Feb, 2017 | av Joakim Dickèr

Solpaneler för ett miljövänligare boende är nu på plats på Bautastenen. Här bygger vi 50 lägenheter som står klara för inflyttning den 1 juni. Är du intresserad av ett smart boende centralt i Värnamo? Klicka dig då vidare på knappen nedan, här kan du se de kvarvarande lediga lägenheter i fastigheten:  . . .

Läs mer

Nytt fastighetsförvärv i Jönköping

Publiserad: 03 Feb, 2017 | av Joakim Dickèr

Nivika förvärvade under veckan fastigheten Aplen 29 i Jönköping. Fastigheten ligger utmed Smedjegatan i centrala Jönköping och inrymmer bl a Restaurang Hemma och hudvårdssalongen Esthetica. . . .

Läs mer

ÖPPET HUS på Kontorsgemenskap Österport 2 feb.

Publiserad: 24 Jan, 2017 | av Joakim Dickèr

Välkommen på ÖPPET HUS!
Vi har nyligen öppnat vårt nyaste, 1100 m² stora, kontorshotell lätt tillgängligt utmed E4:an, mitt emellan Jönköping och Huskvarna. Här hittar du 35 kontor i moderna nyrenoverade lokaler, med möjligheter utöver det vanliga och vi kallar det ”Kontorsgemenskap Österport”. . .

Läs mer

Nivika Fastigheter bygger vidare...

Publiserad: 12 Jan, 2017 | av Joakim Dickèr

Vi bygger inte bara fastigheter, det senaste året har vi även byggt ett starkt team för att möta och utveckla de marknader där vi verkar. . . .

Läs mer