Säljare till Mitt Lager

Publiserad: 18 maj, 2018 | av Joakim Dickèr

Mitt Lager är ett dotterbolag inom Nivika-koncernen. Företaget hyr ut förråd och minilager till privatpersoner och företag. Bolaget startades 2015 och har idag anläggningar i Värnamo, Jönköping och Hunnebostrand. Nya anläggning håller på att byggas i Strömstad och Växjö.  . . .

Läs mer

Nivika söker en CFO

Publiserad: 27 apr, 2018 | av Joakim Dickèr

Vi söker dig som har ett coachande ledarskap som passar in i företagets värderingar och som kan behålla och utveckla vår fina teamkänsla. Som CFO kommer du jobba i ett expansivt företag under stark tillväxt tillsammans med kompetenta medarbetare. Du kommer även ingå i ledningsgruppen och samarbeta med övriga nyckelpersoner i företaget. Nivika Fastigheter befinner sig i ett mycket expansivt skede där ambitionen är att växa från nuvarande fastighetsbestånd om drygt 2,5 mdr till att 2020 uppgå till planerade 4 mdr. Företaget har som mål att notera en obligation på Nasdaq under hösten 2018. Nivika Fastigheter har sitt huvudkontor i Värnamo, men tjänsten som CFO innebär även att arbetet kan vara förlagt till vår filial i Jönköping. . . .

Läs mer

Rasta öppnar på Bredasten i Värnamo

Publiserad: 16 jan, 2018 | av Joakim Dickèr

Igår, den15 januari, slog Rasta upp portarna till sin 2500 kvm stora nya anläggning på Bredasten i Värnamo. Vi hälsar Rasta-koncernen välkomna som hyresgäster hos oss och vill naturligtvis uppmuntra alla Värnamo-bor och förbipasserande att titta in på en kopp kaffe eller en bit mat, tanka bilen eller kanske övernatta i ett av hotellrummen.  . . .

Läs mer

Nivika bygger 139 lägenheter på Kungsängen i Jönköping

Publiserad: 13 nov, 2017 | av Joakim Dickèr

Nivika har i konkurrens med flera andra bygg- och fastighetsbolag vunnit två kommunala markanvisningsavtal gällande kv. Västergöken A som omfattar 78 st lägenheter och kv. Västergöken F som omfattar 61 st lägenheter, totalt 139 st lägenheter samt lokaler.  . . .
Läs mer

Nivika bygger ny Friskis & Svettis anläggning i Värnamo.

Publiserad: 03 nov, 2017 | av Joakim Dickèr

En ny Friskis & Svettis-anläggning ska byggas i Folkets Hus i Värnamo och ska stå klar i augusti 2018. Ett avtal med F&S i Jönköping är klart för att driva denna, nästan 1 700 m2 stora, anläggning. I den nya anläggningen kommer det finnas gym, gruppsal, spinningsal, indoor walking sal på entréplan samt en yogasal och relax i källarplan. . . .

Läs mer

Ny bilhall för BilMånsson på Bredasten

Publiserad: 27 okt, 2017 | av Joakim Dickèr

Nivika fortsätter att utveckla på Bredastens-området i Värnamo. Nyligen tecknade vi avtal med BilMånsson att bygga deras nya Ford bilhall på Bredasten. Denna nya bilhall beräknas kunna stå klar i början av 2019.  . . .

Läs mer

Invigning av Charlies Häst och Hund

Publiserad: 06 okt, 2017 | av Joakim Dickèr

Vi hälsar Charlies Häst och Hund välkomna som hyresgäster i vår fastighet kv. Överkanten på Solåsen. Från och med 1/10 finner du dem i nyrenoverade lokaler på Bangårdsgatan 23 i Jönköping. . . .

Läs mer

Invigning av Stuk i Jönköping

Publiserad: 05 okt, 2017 | av Joakim Dickèr

Söndag 1 oktober var det invigning för Stuk i Jönköping. Stuk är ny hyresgäst hos oss i vår fastighet Abborren 6 på Lantmätargränd. Johan Salestam och Andreas Roman som äger och driver Stuk har båda jobbat med Tommy Myllymäki på hans restauranger i Jönköping. Johan var dessutom Tommys assisterande kock när han vann sitt silver i Bocuse d'Or 2011. . . .

Läs mer

Vi hälsar Securitas välkomna till oss

Publiserad: 01 sep, 2017 | av Joakim Dickèr

Vi har glädjen att få hälsa Securitas välkomna som hyresgäster hos oss. Säkerhetsföretaget Securitas flyttade under sommaren in med cirka 35 anställda på övervåningen i vår fastighet Överljudet 4 på Solåsen.  . . .

Läs mer